Gårdsfika en riktig hit!

Bakfika på gården var en hit! Fler medlemmar än antal anmälda kom ner och minglade under solsken och godfika. Barnen lekte, tipspromenerade och hade roligt med varandra. Med priser för alla de små, såg man ett leende på både barnen och föräldrarna som gladde sig i den sensomriga stämningen.

Att informera för mycket är aldrig nog, speciellt inte när det handlar om skadedjursbekämpningen. Det blev kort information om vikten att tänka på sophantering, nedskräpning, matintag utomhus mm för att förebygga råttor och andra skadedjur på vår gård. Både för lekande barnen, men även för vår gemensamma trivsel. Ju mer vi tillsammans kan hjälpas åt, desto bättre kan vi hålla det rent, fräscht och snyggt både för oss, våra gäster samt för våra plånböcker.

Sociala kommittéen vill tacka alla som närvarade med hjärta och leende.