En frisk och solig städdag blev det!

Städdagen bjöd på sol och friskt väder. Den ena familjen efter den andra kom ner till gården för att hjälpa till med städningen och mingla med. Vi blev ca 10-15 tappra vuxna med ungefär lika många barn som hjälptes åt med städningen i garaget, innergården med lekplats samt utanför gården. Alltifrån skräpplockning, leksaksrensning samt löv- och grusborstning utfördes. Då vi var flera stycken som hjälptes åt, så blev det trevligare och gick mycket snabbare.

Vi avrundade med att äta kokt och grillad korv med bröd med dricka samt fika på maten.

Föreningen har funderingar på att anordna denna typ av aktivitet 2 ggr per år, en gång under våren och en gång under hösten.

Denna aktivitet, bland många andra, har medfört större gemenskap och grannsamverkan grannar emellan. Det är alltid lika välkomnande!