Fulla sopnedkast? Ring Felanmälan! Gemensamt ansvar

Vi vill informera om att det inte är tillåtet att ställa sopor utanför sopnedkasten. Vi har ingen som hämtar skräp hos oss utan allt skickas under marken till sopsugen, och skräp på marken drar snabbt till sig skadedjur.

Är det fullt i sopnedkasten – ring Felanmälan på 08-617 76 00, eller felanmäl via formuläret på Fastighetsägarnas hemsida. Släng sedan ditt skräp i det andra sopnedkastet på andra sidan gården eller ta det med dig tillbaka till lägenheten i väntan på nästa tömning.

Sopsugen töms flera gånger per dag, även på helger, enligt ett fast schema. Om något fastnat och orsakat stopp löser Fastighetsägarna det oftast samma dag.

Tänk också på att inte slänga något som på någon längd är större än en vanlig soppåse (ca 30 cm), de det lätt kan fastna i rören. Vid stopp måste sopsugsföretaget komma ut och åtgärda det vilket både tar tid och kostar oss pengar.

Tillsammans tar vi gemensamt ansvar, vi alla som boende i föreningen.