Hobbyrum

Välkommen att använda hobbyrummet för snickerier, målerier eller annat pyssel du inte vill göra i lägenheten. Hobbyrummet finns i källarplan på Stallgatan 30, mittemot cykelförrådet. Alla lägenhetsnycklar passar i låsen in till hobbyrummet. För att komma in i porten använder du portkoden.

För att vi alla ska få bästa möjliga upplevelse i hobbyrummet följer vi dessa enkla ordningsregler. Har du förslag gällande hobbyrummet, kontakta styrelsen.

Verktyg
Du är varmt välkommen att lämna kvar dina verktyg i verktygsställen i hobbyrummet, och tillåter då också dina grannar att nyttja dem. Även märkta verktyg får användas av alla.

Pågående arbeten
Använd hyllorna för att förvara arbeten du håller på med. Märk med namn och gärna datum.

Överblivet material
Det är tillåtet att lämna överblivet material i hyllan, så att dina grannar kan använda det till sina projekt. Tänk på att bara lämna material som faktiskt kan användas. Småstumpar kan du kasta direkt.

Skräp
Ta hand om allt skräp på en gång. Byggmaterial lämnas på SÖRABs återvinningscentraler.

Ej tillåten verksamhet
Svetsning och sprutmålning (undantaget mindre föremål som målas med små sprayburkar) är inte tillåten av miljö- och brandsäkerhetsskäl. Inte heller annan verksamhet som ställer extra höga krav på ventilation.

Städning
Städa av hobbyrummet med sopborste eller dammsugare efter varje gång du använt det, så att det är snyggt och fint till nästa granne. Ta med dig allt skräp.

 

Lämna alltid hobbyrummet städat och rent.